Lease jouw laptop

Wat is Lease jouw laptop

Bij lease jouw laptop krijgt u een laptop voor een all-in prijs per maand. Dit betekent een passende laptop inclusief Windows 10 pro installatie en het complete office pakket. Daarnaast zijn al onze laptops uitgerust met een virusscanner voor optimale bescherming. Verder staat snelle en betrouwbare service bij ons voorop. U kunt daarom met al u vragen terecht bij onze professionele helpdesk. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden want u betaald namelijk een all-in prijs per maand. Daarnaast heeft u gedurende de looptijd garantie op uw systeem, en zit u ingeval van een defect nooit langer dan 24 uur zonder systeem.

Hoe werkt het lease jouw laptop ?

U heeft keuze uit 3 verschillende modellen. Elk model heeft verschillende specificaties zodat er voor iedereen een passende model is. U bestelt de gewenste laptop via onze webshop en betaalt direct de eerste abonnementstermijn. Vervolgens wordt de volledig geïnstalleerde laptop binnen 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd. Na ontvangst kunt u direct gebruikt maken van uw laptop.

Zowel voor particulier als zakelijk ?

Bij ons kunt u terecht voor zowel zakelijke abonnementen als particulier. Het aanbod in laptops en voorwaarden blijven gelijk.

Professionele helpdesk

Gedurende de contractperiode ontvangt u professionele support. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden want u betaald namelijk een all-in prijs per maand. Dit betekent dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt. Dit kan van alles zijn. Van installatie van een software pakket tot een algemene vraag of opmerking. Wij staan altijd en overal voor uw klaar, en dat zonder extra kosten.

Waarom een laptop leasen bij jouwlaptoplease en niet kopen?

Bij het aanschaffen van een laptop is gelijk een grote investering nodig. Een nieuwe laptop wordt standaard geleverd zonder virusscanner en zonder Microsoft Office. Deze dienen door uzelf nog aangeschaft en geïnstalleerd te worden. Verder staat een nieuwe laptop altijd vol met ’30 dagen gratis’ software. Deze software is onnodig en geïnstalleerd vanuit commercieel oogpunt.

De laptops van lease jouw laptop worden plug en play geleverd zonder al deze onnodige software. Hierdoor blijft uw laptop snel en stabiel. Daarnaast wordt uw laptop na verloop van tijd minder. De accu en de performance van de laptop worden slechter, en de kans op een defect wordt steeds groter. Bij lease jouw laptop zijn deze risico’s volledig verleden tijd doordat wij deze risico’s dragen. Daarnaast heeft u zolang het contract loopt garantie op de laptop. Bij een defect gaan wij de laptop binnen 24 uur vervangen. Zo bent u ontzorgt en blijft de continuïteit hoog. Daarnaast krijgt u toegang tot onze proffesionele helpdesk voor al uw vragen. 

Het abbonement

Welke laptop moet ik kiezen ?

Dit staat op onze website per systeem beschreven. U kunt bij de beschrijving van elke type laptop zien of dit het juiste model voor u is. Heeft u daar toch vragen over, neem dan contact met ons op via info@leasejouwlaptop.nl of telefonisch via 085-0602503.

Wat krijg ik voor het maandbedrag ?

Zoals eerder benoemd is het een all-in prijs per maand. Voor deze prijs heeft u geen extra kosten en geen omkijken meer.

Voor het maandbedrag krijgt u het volgende:

• Een compleet geïnstalleerde laptop gedurende de contract periode
• Windows installatie ( Windows 10 pro )
• Microsoft office ( Word, Excel, PowerPoint, Outlook )
• Antivirus scanner voor optimale bescherming
• Professionele support
• Garantie

Kan ik mijn abonnement ook upgraden of downgraden ?

Dat is zeker mogelijk. Mocht u na een aantal maanden toch willen upgraden of downgraden dan is dat geen probleem. Neem contact met ons op via support@leasejouwlaptop.nl of telefonisch via 085-0602503 en wij gaan dit voor u regelen. Vervolgens stuurt u uw huidige laptop retour via ons retour label en sturen wij nadat wij uw huidige laptop hebben ontvangen het andere model naar u op. De volgende maand betaalt u de abonnementskosten van uw nieuw gekozen abonnement. Er zijn verder geen bijkomende kosten voor u.

Hoe verloopt de betaling ?

U besteld de laptop ( het abonnement ) via onze site en u betaald het 1e maand bedrag via iDEAL. Elke opvolgende maand zal het maand bedrag via automatische incasso van uw bankrekening worden afgeschreven. 

Mocht u geen iDEAL hebben, neem dan even contact met ons op zodat we naar een gepaste oplossing kunnen kijken. Dit kan via info@leasejouwlaptop.nl of telefonisch via 085-0602503

Wat is de abonnementstermijn ?

U gaat minimaal een abonnement aan voor 3 maanden. Daarna kunt u per maand opzeggen. 

Wordt de laptop van mij ?

Nee, de laptop blijft altijd eigendom van lease jouw laptop. Lease jouw laptop heeft ten allen tijden het recht om de laptop terug te vragen.

Wat is het de opzegtermijn ?

Na 3 maanden kunt u uw abonnement per maand opzeggen. Het opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen ?

Na de verplichte termijn van 3 maanden kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen, door een mail te sturen naar order@leasejouwlaptop.nl. Vermeld in deze email uw ordernummer en wij regelen de rest. U ontvangt van ons een retour label zodat u het systeem kosteloos kun retourneren.

Algemeen

Wanneer kan ik mijn laptop verwachten ?

Na uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen uw laptop gratis thuisbezorgd.

Er zit beschadiging op de laptop, wat nu ?

Wij begrijpen dat u de laptop gebruikt en dat er kleine gebruikers sporen op het systeem zullen komen. Dit is geen probleem, wij begrijpen dat de apparatuur wordt gebruikt en zullen u nooit kosten in rekening brengen voor een krasje of iets dergeiljks.

Wat als mijn laptop wordt gestolen ?

Bij diefstal of vermissing zal u aangifte moeten doen bij de politie. Daarnaast zal u, de ondernemer (lease jouw laptop) moeten inlichten van de gebeurtenis. Wordt er een onsuccesvolle poging gedaan om de laptop te traceren, dan zal er een eigen risico van € 500 inclusief BTW per apparaat worden berekend.

Kan ik de laptop gratis proberen ?

U kunt de laptop gratis uitproberen. Bestel de gewenste laptop via onze webshop en u ontvangt het systeem binnen 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. Vanaf ontvangst heeft u de mogelijkheid om de laptop 14 dagen te testen. Bent u om wat voor reden niet tevreden, dan kunt u binnen de termijn van 14 dagen de laptop aan ons retourneren. De retourkosten zijn voor onze rekening. Na ontvangst van de geretourneerde laptop storten wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen aan u retour.

Wat als mijn laptop het niet meer doet ?

Het kan helaas voorkomen dat uw laptop het niet meer doet. Dat is natuurlijk vervelend. Neem dan telefonisch (085-0602503) contact met ons op en wij gaan zorgen dat u binnen 24 uur een nieuwe laptop ontvangt. U heeft garantie op de laptop, daarom zullen wij u kosteloos een ander systeem opsturen.

Let op, mocht de laptop het niet meer doen wegens uw eigen schuld ( doordat u hem heeft laten vallen of iets dergelijks, dan berekenen wij de reparatie kosten aan u door.

Wordt de laptop van mij ?

Nee, de laptop blijft altijd eigendom van lease jouw laptop. Lease jouw laptop heeft ten allen tijden het recht om de laptop terug te vragen.

Kunnen jullie meekijken op de laptop?

Op al onze laptops hebben wij standaard TeamViewer geïnstalleerd. Wanneer u de gegevens van TeamViewer aan ons doorgeeft, kunnen wij met u meekijken op uw laptop. Dit kan enkel op uw verzoek en pas nadat u ons de gegevens heeft doorgeven. Anders kunnen wij niet met u meekijken op uw laptop.

Rekenen jullie verzendkosten ?

U hoeft als klant nooit verzend / retour kosten te betalen, deze nemen wij voor onze rekening. Zodra u iets retourneert sturen wij u een retourlabel.

Wat is al als ik de laptop laat vallen ?

Onze systemen hebben een robuuste en daardoor sterke behuizing. Daarnaast zit er garantie op de laptop. Mocht het toch zo zijn dat u schade heeft door uw eigen schuld, omdat u bijvoorbeeld de laptop laat vallen, dan zullen wij u de reparatie kosten in rekening brengen.

Mocht de laptop niet meer te repareren zijn, door bijvoorbeeld waterschade of iets dergelijks, dan zal er een eigen risico van € 500 inclusief BTW per apparaat worden berekend. 

Wat als mijn laptop wordt gestolen ?

Bij diefstal of vermissing zal u, de consument, aangifte moeten doen bij de politie. Daarnaast zal u, de consument, de ondernemer (lease jouw laptop) moeten inlichten van de gebeurtenis. Wordt er een onsuccesvolle poging gedaan om de laptop te traceren, dan zal er een eigen risico van € 500 inclusief BTW per apparaat worden berekend.

Wat als mijn laptop gerepareerd moet worden ?

Geen probleem, deze kosten nemen wij op ons. U betaald namelijk een all-in prijs per maand. Mocht het zo zijn dat de laptop gerepareerd moet worden omdat de schade door uw eigen schuld is, dan berekenen wij de reparatie kosten aan u door

Ik ben al in het bezit van een Microsoft Office account, wat nu ?

Bent u al in het van een Microsoft Office account, maar wilt u toch gebruik maken van onze diensten en service? Geen probleem, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken